Onze diensten

Service & onderhoud

Wij faciliteren uw volledige project met een full-service oplossing voor periodiek onderhoud en acute herstellingen aan uw Dalbe bouwkraan.

Transport & montage

De Ceuster transporteert uw Dalbe bouwkraan naar uw werven en zorgt steeds voor een vakkundige montage ter plaatse.

Opleiding & advies

Veiligheid is ons belangrijkste aandachtspunt! Daarom staan wij ter beschikking voor alle advies over werfinrichting en bieden we adequate vakopleidingen.

Verkoop & verhuur torenkranen

De Ceuster verkoopt verschillende kranen van het merk Gru Dalbe. We helpen je de perfecte kraan te vinden voor jouw behoeften.

Verkoop & verhuur snelmontagekranen

We beschikken over een ruim assortiment huurkranen van Gru Dalbe. Of je nu een kraan nodig hebt voor een klein of groot project, we hebben de perfecte oplossing.

Verkoop & verhuur occasiebouwkranen

Ook voor tweedehands kranen kunt u bij De Ceuster terecht. We bieden een ruime keuze aan kwaliteitskranen tegen scherpe prijzen.

Reken op absolute service

De Ceuster is dé partner voor alles dat met bouwkranen te maken heeft. Bij ons koop of huur je niet alleen een bouwkraan; je krijgt er ook een uitgebreide service bij. Met onze jarenlange ervaring in de sector en een toegewijd team van professionals streven we ernaar om hoogwaardige oplossingen te bieden voor jouw bouwprojecten. Of je nu op zoek bent naar een bouwkraan, kraantransport, montage of onderhoud, wij staan ​​voor u klaar.

Neem contact op

Wil je een bouwkraan bestellen mét service? Neem contact met ons op voor een oplossing op maat.

Meest gestelde vragen

Door middel van open communicatie en een efficiënte werkmethode zijn wij in staat om uw aanvraag dezelfde dag nog in te plannen.Voor transporten mag u rekening houden met een periode van +/- 10 werkdagen van moment van aanvraag tot uitvoering.Voor technische interventies streven wij het volgende schema te hanteren : meldingen in de ochtend = zelfde werkdag, meldingen na …. = volgende werkdag.

Huur : offerte gemiddeld binnen 2 werkdagen

Koop : offerte gemiddeld binnen 1 werkdag  

Huur :

  • BTW-nummer
  • Gewenst type
  • Duurtijd
  • Werfadres

Verkoop :

  • BTW-nummer
  • Gewenst type