Transport & montage

Vlot en gerust aan de slag

Vakkundig geplaatst!

Het vakkundig transporteren en monteren van bouwkranen vereist een zorgvuldige planning, deskundigheid en toewijding. Bij onze organisatie wordt dit proces uitgevoerd door ons eigen team van hooggekwalificeerde vakmensen, die zich toeleggen op het leveren van uitmuntende service en veiligheid op de bouwwerven.

Het transport van de bouwkraan wordt uitgevoerd met behulp van de meest recente werkvoertuigen en ervaren chauffeurs die bekend zijn met de regelgeving en veiligheidsnormen. Onze vloot van speciaal uitgeruste voertuigen zorgt voor een vlotte en efficiënte levering van de kraan naar de bouwplaats, volgens de afgesproken opdracht.

De kraan wordt nauwkeurig gemonteerd door ons team van gekwalificeerde monteurs, die beschikken over uitgebreide ervaring en expertise in het werken in de meest uiteenlopende situaties. Met de juiste kennis wordt de kraan veilig geïnstalleerd en getest om ervoor te zorgen dat deze optimaal presteert en voldoet aan alle geldende normen en voorschriften.

Veiligheid staat te allen tijde voorop tijdens het transporteren en monteren van bouwkranen. Ons team volgt strikte veiligheidsprocedures en protocollen om ervoor te zorgen dat het werk wordt uitgevoerd volgens de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit. Door onze eigen mensen in te zetten voor deze cruciale taken, kunnen we een naadloze uitvoering van het project garanderen en de hoogste niveaus van klanttevredenheid bereiken.

PLANNING :
Mike Willekens  |  transport@deceuster.be
0800 90 980

De Ceuster NXT investeerde de afgelopen jaren in een volledig vernieuwde werkvloot van Scania trekkers en MAX trailers, met als kers op de taart de nieuwste aanwinst, een Liebherr LTM 1150 – 6.1 telescoopkraan : Liftie 2.0

Ontdek de ganse vernieuwde Scania werkvloot van De Ceuster in actie op de video’s op ons You Tube kanaal.

“Wij werken reeds meerder jaren samen met De Ceuster voor de levering, verplaatsing en ophaling van bouwkranen op onze werven en zijn dan ook echt tevreden over de snelle en stipte service en de vlotte communicatie“

– Johan Pardon,
Verelst woningbouw