Service & onderhoud

Full service en zorgeloos onderhoud

Uw materiaal in topvorm!

Bij De Ceuster Bouwkranen streven we ernaar om de beste service binnen de sector te bieden. Met decennia aan ervaring in de bouwkranen, hebben we inmiddels de juiste reputatie opgebouwd en staan we garant voor onze betrouwbaarheid.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan klanttevredenheid. We begrijpen dat tijd en efficiëntie cruciaal zijn in de bouwwereld, daarom staan we bekend om onze snelle respons en flexibele oplossingen. Ons ervaren team van professionals staat altijd paraat om te voldoen aan de unieke behoeften van elk project.

Bovendien investeren we voortdurend in onze vloot van hoogwaardige kranen en zorgen we voor regelmatig onderhoud en inspectie om maximale prestaties en veiligheid te garanderen. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat u de beste machines en service krijgt, elke keer weer.

Kies met De Ceuster Bouwkranen voor de beste service in de sector en ontdek hoe wij uw bouwproject naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u van dienst kunnen zijn.

PLANNING :
Bart Vandekerkhof  |  service@deceuster.be
0800 90 980

Een goed onderhouden kraan betekent betrouwbaarheid. Het vermindert het risico op storingen die projecten kunnen vertragen en extra kosten met zich mee kunnen brengen. Bovendien kan regelmatig onderhoud kleine problemen identificeren en verhelpen voordat ze grote en kostbare reparaties worden.

Daarnaast speelt veiligheid een cruciale rol. Een goed onderhouden kraan is een veilige kraan. Regelmatige inspecties en onderhoudscontroles zorgen ervoor dat alle onderdelen goed functioneren en voldoen aan de veiligheidsnormen. Dit beschermt niet alleen de werknemers op de bouwplaats, maar ook de omgeving en het publiek.

Instructievideo’s op ons You Tube kanaal tonen u enkele eenvoudige handelingen die u zelf kan uitvoeren teneinde uw bouwkraan vlot draaiende te houden.
Contacteer ons voor meer bijstand op het service-nummer 0800 90 980

“Ongeveer 10 jaar zijn wij klant bij de Ceuster. Wij willen jullie bedanken voor de perfecte service zowel voor de mensen van de planning, tele-onthaal als de techniekers. Aan allen een dikke pluim en 1000x bedankt !!! Ook voor Gert speciaal een pluim voor de goede samenwerking en de telkens perfecte opstelling van de kraan. Bedankt!!!”

-Danny De Konick,
Alg bouwwerken De
Konick Danny bvba

Q+ onderhouds-contract

Steeds de beste versie van uw machine… en zonder zorgen?
Wij regelen het voor u!
Vraag meer info aan Steven…