Over de ceuster

Over ons

De Ceuster biedt kwaliteit mét een uitgebreide service

Welkom bij De Ceuster, uw toegewijde partner in bouwkranen. Wij leveren bouw- en torenkranen aan de professionele aannemers voor zowel kleinere werven als grote bouwprojecten met de meest specifieke projectvereisten.

Met meer dan 35 jaar ervaring in de sector, begrijpen we de cruciale rol die efficiënte en betrouwbare bouwkranen spelen in het succes van elk project. Bij De Ceuster bouwkranen streven we naar excellentie in alles wat we doen. Onze vloot van recente bouwkranen wordt vakkundig geplaatst en onderhouden om maximale veiligheid en prestaties te garanderen.

Ruim verhuurpark

We beschikken over een ruim verhuurpark van meer dan 150 bouwkranen van diverse modellen.

Vakkundig personeel

Onze ervaren chauffeurs en techniekers verzorgen al uw transporten, montages en pannes met de grootste zorg.

Uitstekende dienstverlening

We staan vooral bekend om onze dienstverlening. Wij bieden de snelste en beste service op de markt, voeren alles uit met het nieuwste materiaal en maken zo het verschil voor uw project.

Onze mensen maken het verschil...

We onderscheiden ons niet alleen door onze technologische vooruitgang, maar ook onze toewijding aan klanttevredenheid. We geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen, integriteit en uitmuntendheid. Of het nu gaat om een klein bouwproject of een grootschalige ontwikkeling, wij staan klaar om de meest geschikte oplossingen te bieden die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Ons team van hooggekwalificeerde professionals staat klaar om u te begeleiden vanaf de planning tot de voltooiing van uw project. We streven naar een naadloze samenwerking en transparante communicatie om ervoor te zorgen dat uw project soepel verloopt en binnen de gestelde tijd en budget wordt afgerond.

De Ceuster
NXT

Van Doornelaan 2
B-2440 Geel

De Ceuster
Wallonia

Rue de la Navère 10/5
B-5380 Fernelmont

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw projecten te ondersteunen.

Bij De Ceuster geloven we dat succes wordt gemeten door de tevredenheid van onze klanten. We streven er voortdurend naar om de lat hoger te leggen en de standaard te zetten in de ruwbouwindustrie. Zo ervaart u het verschil dat deskundigheid, toewijding en innovatie kunnen maken voor uw volgende project.