Opleiding & advies

Ondersteuning van uw team

Veiligheid en efficiëntie

Aannemers staan voor de uitdaging om hun werf zo efficiënt en veilig mogelijk in te richten. Dat vereist een nauwgezette planning en uitvoering om risico’s te minimaliseren en een veilige werkomgeving te creëren.

Gelukkig kunnen ze rekenen op onze specialisten voor ondersteuning richting het correct plaatsen van de bouwkraan, de status van de ondergrond en de omgevingsfactoren. Zo kunnen aannemers hun werf efficiënter beheren en een optimale werkomgeving waarborgen voor alle medewerkers en onderaannemers die niet alleen veilig is, maar ook productief en duurzaam.

Heeft u vragen over de aanpak, de inrichting of zaken zoals bovenleidingen of ondergrondse systemen? Vraag dan zeker meer info of assistentie van De Ceuster. Samen maken we de sector veiliger en duurzamer.

WERFBEZOEKEN :
Ward Gabriels  |  torenkranen@deceuster.be
0800 90 980

OPLEIDINGEN :
Senne Goossens  |  opleidingen@deceuster.be
011 54 24 13

De Ceuster werkt met haar eigen “academy” aan veiligheid en awareness binnen de sector. Zowel de in-house opleidingen en workshops om de eigen mensen scherp en up-to-date te houden, als de opleidingen bouwkraanmachinist voor alle professionals in de sector, dragen bij aan een veiligere bouw en een efficiënter verloop van het project.

De open winteropleidingen boouwkraanmachinist worden jaarlijks ingepland van december tot en met maart, omdat er dan een stevige subsidieregeling is opgezet door de overheid, Embuild en Contructiv. Meer info en de kalender vindt u in het gedeelte “opleidigen” in onze website :

“De Ceuster is een belangrijke partij voor ons bij de opstart van een werf. De bouwkranen zijn super belangrijk om ons rendement te halen. Al vanaf de voorbereiding zijn de mensen van De Ceuster meedenkend en oplossingsgericht om zo de juiste types aan te bieden.”

-Siebe Jacobs,
Wienen Bouw